Onderwater Sportvereniging Maldive ‘87

Onze vereniging is al sinds 1987 actief als erkend NOB-onderwatersportvereniging. In de begin jaren hielden we ons vooral bezig met snorkelen en duiken, maar sinds de laatste jaren zijn daar freediving en aquagym bijgekomen. Een onderwater sportvereniging in de breedste zin van het woord.

Met zo’n 55 leden zijn we een diverse en betrokken club, waar plezier voorop staat. Met veel aandacht verzorgen wij snorkel, duik en freedive-opleidingen. Eenmaal de basis van snorkelen en freediving onder de knie, dan kun je aansluiten bij de trainingen. Wekelijks wordt een actieve zwembadtraining verzorgd door ervaren trainers en in de zomermaanden vele buitenwateractiviteiten. Gemiddeld 75% van onze leden maken wekelijks gebruik van onze zwembadtrainingen die als gevarieerd en uitdagend worden ervaren. Een training waar iedereen op zijn of haar manier aan deelneemt.

Lid zijn van onderwater sportvereniging Maldive ’87 betekent dat je lid bent van een dynamische vereniging die mensen op diverse manieren in en onderwater laat sporten. In de maanden juli en augustus zijn er geen zwembadtrainingen, maar worden er vele buitenwateractiviteiten georganiseerd. Hierbij kun je denken aan: (nacht) duiken, freediven, Dive for Life in Siegburg en waterskiën. Tevens wordt er elk jaar een Nieuwjaars etentje en BBQ georganiseerd.

Na inspanning is er ook tijd voor ontspanning, zo zijn er altijd wel wat leden die na afloop ergens onder het genot van een drankje en een hapje, gezellig even willen bijkletsen. Hierin is alle vrijheid of en hoe je eraan deelneemt.

Net als bij veel andere verenigingen wordt ook Maldive ’87 draaiende gehouden door vrijwilligers. Binnen onze vereniging vinden wij het dan ook erg prettig dat onze leden meedenken en meedoen. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen zijn/haar verantwoordelijkheden kent en hiernaar zal handelen. Het individu is belangrijk, maar ook groepskarakter staat binnen Maldive hoog in het vaandel.

Wij hopen dat je enthousiast bent geworden na het bezoeken van onze site. Ben je geïnteresseerd en wil je een keer vrijblijvend meedoen of heb je vragen, stuur een mailtje naar: info@maldive87.nl

We wensen je veel onderwaterplezier!

Bestuur van Maldive ‘87.

 

Freediving Duiken Onderwatersportvereniging Maldive '87 Zwemmen

Freediving Duiken Onderwatersportvereniging Maldive '87 Zwemmen