Lid worden?

Dat kan bij ons al vanaf 10 jaar en in het bezit van zwemdiploma A en B.

Als lid bieden wij je de mogelijkheid om snorkel, duik (14 jaar) en freedive-opleidingen (16 jaar) te volgen daarnaast mag je deelnemen aan onze zwembadtrainingen en activiteiten (zie soorten lidmaatschap). Vanzelfsprekend niet de activiteiten waar je niet voor gebrevetteerd bent.

Tevens wordt je ook lid van de NOB: www.onderwatersport.org
Je ontvangt maandelijks het onderwatersportblad en je bent verzekerd voor duikongevallen in binnen en buitenland inclusief decompressie-ongevallen.

Soorten lidmaatschap (zwembadrechten):

Youngster-lid

Ben je tussen de 10 en 16 jaar, dan is er de mogelijkheid om lid te worden. Je krijgt dan een gedegen snorkelopleiding en je hebt de mogelijkheid om eens per drie weken te komen zwemmen. Ben je 16 jaar geworden, dan sluit je aan bij een groep aan. Wil je vaker komen zwemmen kun je vanaf de 16 jaar ”lid” worden.

Lid

Als je gebruik wilt maken van onze zaterdagmiddagtraining wekelijks 1,5 uur. Dit is deels in het diepe en deels in het ondiepe gedeelte van het zwembad. In de maanden juli en augustus zijn er geen zwembadtrainingen.

Aquagymlid

Als je eens per drie weken 50 minuten intesief wilt aquagymen. Dit zijn ongeveer 12 lessen per jaar. Een aquagym lid hoeft geen lid te worden van de NOB.


BAL-lid

Wanneer je als lid niet (meer) in de gelegenheid bent vrijwel iedere zaterdag aan de trainingen deel te nemen, maar toch af en toe wilt komen trainen. Je mag dan eens in de drie weken aansluiten bij een training (in overleg).

 

Contributie

Inschrijfgeld: € 10,- / eenmalig
Lidmaatschap: € 32,50 / kwartaal
Lidmaatschap NOB: € 51,75 / jaar
Juniorleden (tot 18 jaar) :  
Inschrijfgeld: € 10,- / eenmalig
Lidmaatschap: € 50,- / kwartaal
Lidmaatschap NOB: € 22,- / jaar
   
Lidmaatschap BAL: € 60,- / jaar
Lidmaatschap Aquagym: € 60,- / jaar
  • Lid ben je minimaal voor 1 jaar en aanmelden dient schriftelijk te gebeuren.
  • De NOB-tarieven zijn onder voorbehoud, aan het eind van het jaar worden de tarieven voor het volgend jaar bepaald door de NOB.
  • De hoogte van de contributie wordt jaarlijks bij de Algemene Ledenvergadering vastge­steld.
  • De contributie wordt automatisch per kwartaal geïncasseerd. Bij onterechte stornering van contributiegelden door leden wordt € 5,00 in rekening gebracht.
  • Bij te late betaling van de contributie bedragen de kosten € 1,50 per openstaand kwartaal per maand.
  • BAL, Aquagym- en Youngster-Lidmaatschappen wordt in december geïnd voor het volgende jaar en er vindt geen restitutie plaats bij opzegging.
  • Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren en de opzegtermijn is een half jaar ingaande op de 1e van het lopende kwartaal.